LinkedInInstagramFacebook

Werkwijze

Van vrijblijvend tot minder vrijblijvend ofwel serieus daten

Stap 1 – Vrijblijvend daten
Jouw stijl? Mijn stijl?, dat is de vraag. Zoveel mensen, zoveel wensen, voorkeuren en ideeën. Heel goed is het om van te voren te kijken of er een klik is, want zoals jullie weten, begint alles met die ene klik. Maar ook met het antwoord op die ene vraag: Hebben jullie het gevoel dat we bij elkaar passen, in zoverre dat ik jullie aanvoel en dat ik kan maken, wat jullie denken te zoeken? Want wees nou eerlijk, het moet een onvergetelijke bijdrage worden aan een minstens zo onvergetelijke dag. En dat soort dingen, tja, die kun je wellicht een heel klein beetje aanvoelen vanaf papier, of soms bij het zien van een foto, maar een tekstje is maar een tekstje en een foto is maar een foto, veel fijner en doelmatiger is het dan ook om de ander in de ogen te kunnen kijken, te zien, mee te praten en daarom bied ik graag ook de mogelijkheid tot een vrijblijvende date, omdat ik het heel belangrijk vind dat jullie die ene trouwambtenaar/ceremoniespreker vinden die bij jullie past- waar jullie JA tegen durven en kunnen zeggen. We spreken af bij mij thuis en nemen de tijd om af te tasten, voor jullie om te kijken of de klik er is, om te kijken of jullie met mij in zee willen en voor mij om te kijken of ik aan jullie wensen en voorkeuren denk te kunnen voldoen. Met die input gaan we uit elkaar en dan spreken we een aantal dagen later af om telefonisch te evalueren. Willen we met elkaar in zee? Zo niet, even goede vrienden, dan kost het jullie verder niets en hebben jullie een kosteloos, maar hopelijk leuk gesprek achter de rug. Zo ja, dan gaat het echte werk beginnen en gaan we over naar stap 2.

Stap 2 – Serieus daten
Voorgesprek
Het echte werk is begonnen, we gaan met elkaar in zee. Het komt er nu op aan dat ik input ga verzamelen voor die speech op maat, want jullie gaan het doen, dat wil zeggen dat jullie en desgewenst de mensen om jullie heen de input gaan leveren om jullie verhaal neer te zetten, zo te maken, zoals jullie het dromen. En dat vraagt om een goed gesprek, zoekend naar de essentie, naar dat wat jullie drijft. We nemen dan ook ruimschoots de tijd hiervoor en zullen een uur of 3 om tafel zitten om alles door te nemen, wensen en voorkeuren uit te spreken, af te stemmen en vooral om input te vergaren voor het verhaal van jullie grote dag. De voorpret is begonnen!

Achter de schermen-Voorbereiding
Na afloop van het voorgesprek wordt er achter de schermen volop gewerkt aan jullie grote dag. Met liefde, inzet, plezier, toewijding en passie zal ik te werk gaan om een persoonlijk verhaal te maken, overgoten met jullie persoonlijke en liefdevolle jus aangevuld met een vleugje Mieke. In deze periode houden we elkaar op de hoogte en op verzoek leggen we contact, net zo lang tot het goed is en af voelt, klaar voor de generale repetitie en vervolgens de lang verwachtte uitvoering.

Voor de schermen-Ceremonie
Na alle voorbereiding is dan eindelijk het moment gekomen dat er ook echt voor de schermen gewerkt wordt, dat jullie de speech horen, spannend, maar leuk tegelijk – alle ingrediënten komen nu samen tot dat ene recept, waar jullie zelf de receptuur voor hebben aangedragen. Je kunt het eigenlijk zien als de grande finale.

Stap 3 – The day after date
Het moment dat jullie daadwerkelijk “ja” tegen elkaar zeggen en daadwerkelijk trouwen kun je zoals gezegd zien als de grande finale, maar toch ook weer niet helemaal, want ken je dat gevoel van een heerlijke dag waar je nog graag aan terugdenkt?, zo gaat dat ook met jullie trouwdag. Die dag wil je nog eens dunnetjes overdoen of nabespreken, nagenieten heet dat en dat doen we dan ook, we praten samen nog na en evalueren of het gegaan is zoals jullie gehoopt, gedroomd en gewenst hadden tijdens onze telefonische “the day after date”, waar we samen een geschikt moment voor prikken. Maar ook ontvangen jullie van ZegJijJa een passende en fysieke herinnering om nog lang terug te kunnen denken aan en te kunnen nagenieten van die mooie dag van toen.