LinkedInInstagramFacebook

Werkgebied

Van Oost naar West van Noord naar Zuid
Mijn werkzaamheden strekken zich uit over geheel Nederland, van Oost naar West en van Noord naar Zuid. Dus of je nu woont in Emmen of in Venlo, spreekt met een Westers of een Oosters accent, jullie huwelijk sluit ik graag.
Of dit nu als beëdigd trouwambtenaar op een door jullie gekozen aangewezen locatie van de gemeente is of als ceremoniespreker op jullie eigen locatie, geen probleem.

Op een door de gemeente aangewezen trouwlocatie of op jullie droomlocatie
Aangezien ik beëdigd trouwambtenaar ben, kan ik jullie huwelijk met rechtsgeldigheid voltrekken op een door de gemeente goedgekeurde trouwlocatie. Ook is het mogelijk dat jullie eerst (wellicht "gratis") voor de gemeente trouwen en daarna door mij ceremonieel getrouwd worden op jullie eigen locatie. Of dat nu een tuin, strand, kapelletje, landgoed, kasteel of...is, het kan allemaal. En natuurlijk is het dan ook mogelijk om een ceremoniële akte te tekenen, zodat het net lijkt of dit het moment is.

Naast zelfstandig trouwambtenaar, ben ik als trouwambtenaar ook verbonden aan de gemeente Waalwijk. Trouw ik je als trouwambtenaar in dienst van de gemeente Waalwijk dan volgen we niet de voorwaarden en werkwijze van ZegJijJa, maar de voorwaarden en werkwijze van de gemeente.