LinkedInInstagramFacebook

Tarieven, Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring

Tarieven
Graag zou ik jullie willen uitdagen om die ene trouwambtenaar/ceremoniespreker te vinden die bij jullie past, of om het anders te zeggen-waar jullie een goed gevoel bij hebben. Diegene aan wie jullie het toevertrouwen om jullie unieke verhaal te verwoorden tot een unieke ceremonie. Iemand die jullie verhaal op een welverdiende, liefdevolle, echte, persoonlijke en ontspannen manier kan vertellen, waarbij het gaat om wezenlijk contact van mens tot mens. En juist omdat het daarbij gaat om aanvoelen en maatwerk hoort daar ook een persoonlijk contact en een prijsopgave op maat bij.

Daarom nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvende date. Voor jullie de mogelijkheid om te kijken of jullie met mij in zee willen en voor mij de mogelijkheid om te kijken of ik aan jullie wensen en voorkeuren denk te kunnen voldoen en om aan de hand daarvan te komen tot een prijsopgave op maat.

Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring
Wat staat er in de kleine lettertjes?
De kleine lettertjes zijn opvraagbaar via het contactformulier en worden in ieder geval verstrekt bij het uitbrengen van een offerte, zodat je voor je je krabbel zet op de hoogte bent van het complete verhaal.