LinkedInInstagramFacebook

Iedere dag een beetje meer…

Deze maand precies 10 jaar geleden stond ik daar voor de rechtbank te Breda om beëdigd te worden als BABS ofwel buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, trouwambtenaar of in mijn geval trouwmevrouw. Jong en onervaren, nog nooit in de rechtbank geweest, sprak ik de eed uit en werd ik door de rechtbank beëdigd en opgenomen in de wereld van BABSEN. Van de een op de andere dag was ik beëdigd om wettelijke huwelijken door heel Nederland te mogen voltrekken en daar ging ik, fris, vol liefde, sprankelende ideeën en zin om er wat moois en liefdevols van te maken. 10 jaar later kijk ik met een warm en dankbaar gevoel terug op al die mooie jaren, mooie verliefde stellen, met ieder hun eigen verhaal en charmes, boeiende en intrigerende verhalen, verhalen van en over liefde, woorden en blikken die ik mocht vertalen naar een passend verhaal. Een verhaal dat raakt, boeit, leeft, speels is en verbindt, uitspreekt wat niet zo snel wordt uitgesproken, tastbaar maakt wat gevoeld wordt. Jaren waarin ik steeds meer een eigen stijl ontwikkelde, op verzoek ook buiten mijn comfort zone ging en me zelfstandig ging vestigen onder ZegJijJa. Jaren waarin ik steeds meer liefde rond strooide als confetti en meer en meer ging houden van wat ik het liefste doe…iedere dag een beetje meer.

Graag zeg ik dan ook:

Lieve bruidsparen, dank jullie wel voor jullie verhalen, openheid, lieve kaartjes, lieve bedankjes, berichtjes, moois-lekkers en leuks. Dank jullie wel voor wie jullie zijn, maar vooral ook voor het vertrouwen dat ik kreeg om er samen met jullie een typisch jullie ceremonie van te maken. Laten we proosten op de liefde en het leven! En laten we samen delen in liefde, in echte waargebeurde verhalen van en over liefde. Verhalen…, allen totaal anders, uniek en bijzonder op hun eigen wijze, maar altijd waar gebeurd.

Avonturen uit het leven van deze trouwmevrouw, avonturen om van te smullen, lees je mee?, volg dan dit blog dat geboren is ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum.