LinkedInInstagramFacebook

DIY

Tips & tricks bij zelf speechen
Als je het eigenlijk ook wel leuk vindt om zelf een “vow” of gelofte uit te spreken naar je grote liefde, maar niet weet hoe je dit aan zult gaan pakken, dan geen paniek, dan ben ik er om met je mee te kijken en je wat tips & tricks aan te reiken.
Voor de bruidsparen die ZegJijJa gevraagd hebben om hun voltrekking of ceremonie te leiden, is dit uiteraard inbegrepen, maar mocht je nu via een andere weg trouwen en toch graag dat steuntje in de rug willen, dan no worries…
Neem gerust vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Stoomcursus BABS/ceremoniespreker voor 1 dag
Stel je bent gevraagd door een vriend/vriendin, broer/zus om hen te trouwen, een hele eer natuurlijk, maar help: wat nu…
Het zweet breekt je uit, want dat ze het met jou wel zien zitten, is super leuk natuurlijk, maar hoe pak je dit aan?

Geen stress, just let them say “YES” en om hen “JA” te kunnen laten zeggen, is het noodzakelijk dat je randvoorwaarden kent, weet hoe je dit volgens de juridische formaliteiten dient aan te pakken en dient te vragen zodat, mocht er sprake zijn van een wettelijke ceremonie, de ceremonie en het JA-woord ook echt rechtsgeldig zijn.

Het kan ook zijn dat je als ceremoniespreker bent gevraagd, dan is de wettelijke voltrekking al een feit en hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken, maar dan nog die speech.
Hoe zet je die op?, wat voor vragen stel je?, wat moet je absoluut niet doen en wat juist wel om het zo persoonlijk mogelijk te maken?

Ik begrijp heel goed dat je hier wel wat handvatten voor zou kunnen en willen gebruiken, dit is immers geen dagelijkse kost, vandaar ook dat ik mijn expertise en ervaring graag met je deel om van deze eervolle vraag geen nachtmerrie, maar een mooie roze droom te maken, een dag waarop jij er met zelfvertrouwen staat en met veel liefde, enthousiasme en plezier de vraag om gaat zetten in woorden, woorden van liefde, van erkenning en herkenning. Woorden die jij met zorg hebt gekozen en aan het papier hebt toevertrouwd. Jij doet het-Ik help je op weg.

Ik zou zeggen:
Stap uit je comfort zone, just go for it, ga je met me mee?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.